Известие

Collapse
No announcement yet.

Баскетбол ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
    Аз ще дойда естествено.и не се прави на луд, а ми прати видеото да не идвам до вас с момчетата отново, че ми писна !
    хаха ,нема как батка Ичката е подписал договор с мен и аз и мойте момчета с черните джипове винаги сме наблизо до него ,няма да можеш да ни обориш ,тамън си купихме нови пушлета ,некви кви бяха "ак 47 силвър " или нещо от сорта ((:

Бройкайте ,колко хора сме ,за да си правя планове и аз ?
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

• предполагаем списък :
      Аз, Мартин, Евгени, Огнян, Станислав, Дамян, Мурджев, Георги.
      Чакаме включване от Dagi, че ... пак ... ни вест ни кост от него ...
      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Довечера ще кажа със сигурност дали сме +2,че много тунинг се събра
        Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
        BMW F13 M6
        BMW X6 3.5d
        Mini cooper r56 lci
        Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Аз съм аут ... пак ...
          HELLOWEEN in Sofia !!!
          AR 155 2.0 16V Never Forget You
          AR 166 2.4 JTD

Comment

• И аз съм аут,като гледам май и аз като другите февруари..
            Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
            BMW F13 M6
            BMW X6 3.5d
            Mini cooper r56 lci
            Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• moite planove se promeniha i shte se pribirame v ponedelnik, taka che bez men tozi pat.... dano pone vie se saberete i da poigraete!
              Alfa Romeo Corsswagon
              Aprilia Tuono RSV

Comment

• като гледам програмата ,майче и аз ще съм аут ?!?
                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                Mazda 626 84'
                Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Ми ... не идвай ... в същност ... никой да не идва ... аз ще си играя сам
                  „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                    Ми ... не идвай ... в същност ... никой да не идва ... аз ще си играя сам
                    Майка сори,ма ме тръшна грипа вчера,и ми е трудно излизането от дома
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Предложение за заплащането

Ако не се лъжа - Жоро, дето много подскача - ще идва. Писал е във Фиат Форума.

Ичкин - нема се пуашиш - и сам войнът е войн! Но за мен е чудно, че от два форума, толкова много хора четат, а се събираме толкова малко

Ичкин - предлагам така: за следващия месец - който иска да играе - плаща предварително 30 лева на 30-ти януари и играе през февруари. Ако не събереш достатъчно пари за да платиш - просто няма да играем. Ти не си банка, за да даваш от джоба си 200 лева и да не можеш да си ги избиеш!!! Така е правилно, тъй като плащаме предварително, а не след всяка игра. Ако пък събереш повече пари от необходимото - остават за следващия месец, и това е.
                      '99 Brava ELX 1.9 JTD:
                      Почувствай България !

Comment

• Аз от другия месец съм здрав или по-скоро имам разрешение да играя, ама да давам 30лв. предварително...айде пас..маалко не ги копая...

Все пак мисля, че ще се съберем повече хора февруари...янари винаги си е мъртъв месец за всичко
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                          ама да давам 30лв. предварително...айде пас..маалко не ги копая...
                          Аха ... значи ти не копаеш 30, а аз копая 200 ? Искаш ли ти да предплащаш залата и да събираш ти парите ? На чужд гръб и 100 тояги са малко, а ... ай сиктир ...
                          Оги предложи, аз приемам ... следващият и последен път от месеца - 30. 01. 2011г. събирам пари за февруари месец. Който иска да ме намери предварително, ако няма възможност в неделя - всички ми имате телефона ... тези, които дойдат, могат да играят и последният път в януари, без да им искаме пари, спокойно ... видяло се е, че съм 100 лв. вътре ... Който има моментни проблеми ... няма проблем ... случва се ... да дойде и да ми каже ... а не като някои путки ... да, путки, които ми пишат във форума няк'ви работи, мрънкат и прочее ... който се е припознал в това число и има няк'ви претенции, винаги може да ги предяви лично
                          Съжалявам ако съм обидил някого, мразя да се ядосвам за глупости, ама ... Венци с поста си ме ядоса адски ...
                          Надявам се февруари да се съберем и да играем сериозно ...

П.С. : Понеже продължавам да съм наивен събирам пак по 20 лева ... 30 са много ... 10 човека да се съберем минимум, ги правим парите ...
                          Last edited by Ichkin; d.m.y г., 01:57.

Comment

• Ще го кажа много ясно и точно:
                            1. Аз съм много, ама много педантичен към парите, които съм дал и които трябва да давам.
                            2. Когато говоря за пари обичам всичко да е 100% точно. Не обичам да давам или получавам, повече от това за което е трябвало. Ще почерпя някой после, ама преди това ще сме с чисти сметки.
                            3. Пример за декември и други сметки ако трябва да съм честен пред себе си, а както казах съм много педантичен на тема пари, съм дал някой и друг лев отгоре...Все ми е тая защото нали трябваше да се съберем, опознаем, намерим зала сформираме отборче и т.н.
                            4. НЕ мога да си позволя да давам "някакви" пари за нещо, без да знам колко са точно и за какво. За мен няма такова положение "дай 30лв. пък каквото остане ще се прехвърли и т.н"...Отивам да играя баскет с приятели, не отивам да плащам задължения към топлофикация че да ми се приспадат и прехвърлят към следващия месец!
                            5. Дори и да имам понякога по-големи финансови възможности и "некви" си 5лв. да не са ми проблем, пак за МЕН важат горните 4 точки.

А проблема, че си вътре Ичкин, е щото САМ си го направи. Още декември ти казах, която е най-добрата процедура. Всеки тогава на всяка тренировка щеше да си е платил и нямаше да си нито един лев вътре. Защото ако тогава беше разделил залата, всеки щеше да ти даде по 3-4лв. колкото трябваше(даже всеки щеше да закръгли) и не само, че нямаше да си вътре а щяха да останат некви пари които да се почерпиш или използваш както сметнеш за добре.
                            Ноооооо понеже ти не си "касиерка" и не искаш "да събираш по 2-3лв. и една камара стотинки"- това са твои думи- и си вътре. От което и тогава си направих извода, че явно ти е "под достойнството" играчите да ти вадят по 2-3лв.....Еми хубаво, щом ти е под достойноството...ето ти сам си го платил това достойноство, така че грешката си е в теб. И моляте не ми се обиждай и сърди...такъв съм си просто

И явно няма как да разберете, че хората се разболяват, почиват им близки, домашни любимци, сменят квартири, или напускат работа и никой не може да каже със сигурност, че еди кой си месец ще идва целия. ЗАРАДИ ТОВА предложих да се плаща на ПРИСЪСТВАЛ на ТРЕНИРОВКА.

Накрая ще си сложа цитата, от тази тема:

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                            Ще го кажа да знаят всички колеги, които имат проблем с даването на пари...

Вземате си дребни пари 2-3-4лв. с вас..

Отиваме на баскет.
                            Играем.
                            Накрая на играта се вижда колко човека са играли.
                            12 човека.
                            Цената на залата беше 35лв.
                            Делим 35 на 12 = на 2.9лв. на човек.
                            Давате 3лв. на Ичкин. Той ви записва и така до следващата игра.

Това даване ту 5 ту 10лв. не е решение, щото едни дали и дошли 2 пъти други не дали и дошли 3 пъти... А и никой никога не е сигурен кога ще дойде и така ще си плаща всеки за всеки път, когато е дошъл.

Ичкина не иска да се прави на "счетоводител" емии тогава да не се оплаква, че "малко сме давали".

Аз решението го казах преди няколко пъти, така че всеки да се готви.

Аз лично смятам на тоя принцип да процедирам(независимо дали всички ще го приемат), защото мааалко нямам възможност да плащам повече отколкото съм потребявал Който има и го боли фара да вади 20лв. за месеца и да си свирка...който не го боли да си смята... Те това мисля...
                            Last edited by VFTI; d.m.y г., 10:03.
                            by RUBIG service

Comment

• Пак бъркаш хората и ще има неразбрали ... в по-горният пост съм казал какво, що и как ... специално за теб, няма проблем да плащаш когато искаш и по колкото искаш. Аз нямам време и нерви да се занимавам с глупости ...

Comment

• Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                                Пак бъркаш хората и ще има неразбрали ... в по-горният пост съм казал какво, що и как ... специално за теб, няма проблем да плащаш когато искаш и по колкото искаш. Аз нямам време и нерви да се занимавам с глупости ...

Еми да ама ако не се прокара това като система, пак някой няма да даде или "ще даде следващия път" и пак ще си вътре....Плюс това не е голяма филосифия. 50лв. залата на тренировка виждаме всички и следващия път всеки вади за тренировката си...лесно е....нееезнам...
                                by RUBIG service

Comment

Working...
                                X